fbpx

Categorie: Nieuws

Winnaar Kids-verkoopwedstrijd
Winnaar Kids-verkoopwedstrijd

De winnaar van de Kids-verkoopwedstrijd 2018 is bekend! De Playstation 4 is inmiddels uitgereikt aan Bink Ronteltap, van hockeyvereniging Tempo’34 uit Rotterdam.

 

Naast Bink zijn er ook prijzen opgestuurd naar ruim 200 andere prijswinnaars. Deze zijn inmiddels geïnformeerd. Niets gewonnen? Dan heb je het toch goed gedaan! Dankzij jouw inzet, is de vereniging weer een stuk dichter bij zijn doel gekomen.

Bekendmaking clinic keepers

Bekendmaking winnaars clinic tafeltennis

Bekendmaking winnaars clinic Katja Snoeijs

Trekkingsuitslag 2018

De winnende lotnummers van de Grote Clubactie 2018 zijn bekend. Bekijk hier een lijst met de volledige trekkingsuitslag.

Trekkingsuitslag 2018-PDF_DEF4-kleinformaat

Laatste dag contante verkoop
Laatste dag contante verkoop

Vandaag, dinsdag 11 december, is de laatste dag om contante te loten te verkopen. Het verkopen van loten kan tot en met 23:59u.

 

Klaar met verkopen? Schrijf je dan vandaag nog in voor de Kids-verkoopwedstrijd. Ook daarvoor is het vandaag de laatste mogelijkheid. Inschrijven

Uitreiking Masita Teamprijs
Uitreiking Masita Teamprijs

Donderdag is het zover, dan gaan we de Masita Teamprijs uitreiken. Zijn jullie ook zo benieuwd naar de nieuwe kleding? Houd onze kanalen in de gaten!

Print je eigen oorkonde!
Print je eigen oorkonde!

De Grote Clubactie 2018 loopt bijna op zijn einde. Jouw vereniging heeft waarschijnlijk een mooie opbrengst behaald, mede dankzij jouw inzet! Print nu jouw eigen oorkonde uit en laat iedereen op je vereniging zien hoeveel lootjes jij verkocht hebt!

 

Printen
Fijne sinterklaas
Fijne sinterklaas
Nog maar één week te gaan!
Nog maar één week te gaan!

De Grote Clubactie duurt nog maar één week! Heb jij je nog niet ingeschreven voor de Kids-verkoopwedstrijd? Doe dat dan snel, want dan maak je kans op een Playstation 4, een nieuwe fiets en nog veel meer te gekke prijzen!