fbpx

Voor ouders

VOOR OUDERS

Doelgroep
De Kids-website van de Grote Clubactie (www.kids.clubactie.nl) is voor kinderen van zes t/m dertien jaar en is de kindervariant van de website www.clubactie.nl.

Doel
www.kids.clubactie.nl
heeft het doel om kinderen op een leuke manier bezig te laten zijn met de Grote Clubactie. Lootjes verkopen willen we zo leuk mogelijk maken. Wij vinden dat kinderen de waarde moeten zien van de nieuwe materialen die worden aangeschaft en de kampen en feesten die worden georganiseerd. Alles kost geld en daar mogen kinderen zich bewust van zijn en voor inzetten. En… kinderen die nu betrokken zijn bij een vereniging, hebben later een grotere kans om functies te bekleden binnen een vereniging.
Op www.kids.clubactie.nl vinden kinderen (win-)acties, moppen, kleurplaten, spreekbeurten, nieuws, informatie en filmpjes van de Grote Clubactie. De website moet vooral amuserend, informatief en educatief zijn.

Redactie
www.kids.clubactie.nl
wordt bijgehouden door de communicatie-afdeling van de Grote Clubactie. Deze communicatie-afdeling is bereikbaar via 013-4552825 of info@clubactie.nl.

Online veiligheid
Op de website wordt rekening gehouden met online veiligheid van uw kinderen. We gaan daarbij uit van de criteria zoals deze zijn opgesteld door de jury van de Gouden @penstaart:

  • Aantrekkelijkheid
  • Betrouwbaarheid
  • Gebruikersvriendelijkheid

De belangrijkste punten om de online veiligheid op deze site te waarborgen:

  • Reclame en commercie: commerciële boodschappen zijn voor zover aanwezig, als zodanig herkenbaar. Kinderen worden niet verleid geld uit te geven via deze website.
  • Registratie: Persoonlijke gegevens van kinderen worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt. Ook de kinderen kunnen dit lezen via de pagina regels.
  • Statistische gegevens (verwerking bezoekersgegevens): U en uw kind vinden hier informatie over op de pagina regels.
  • Auteursrecht: In de regels voor kinderen (link naar regels) staat duidelijk waar auteursrechten aan de orde zijn en hoe de kinderen daarmee om moeten gaan.
  • Ook voor uw kinderen is belangrijke informatie betreffende online veiligheid beschikbaar. Wijs uw kinderen op deze pagina’s: regels en contact. Bespreek de punten samen. Zo word je samen ‘mediawijzer’ en kan uw kind daar ook op letten bij bezoek aan andere websites.