fbpx

Regels

REGELS

De gebruiksvoorwaarden van een website zijn de regels waar de makers en de bezoekers zich aan moeten houden. Als je deze website (www.kids.clubactie.nl) bekijkt moet je het eens zijn met de regels.

De website
We doen ons best om deze website netjes en precies te maken. Toch maakt iedereen wel eens een foutje. Als er daardoor iets mis gaat kan je de Grote Clubactie niet de schuld geven. Ook andere websites kunnen foutjes maken. Als wij een link naar een andere website maken, kan het wel eens zijn dat de andere website niet helemaal goed werkt.
Als je wilt linken naar www.kids.clubactie.nl dan mag dat natuurlijk. Je mag niet zomaar iets van de website afhalen en zonder onze toestemming op je eigen website zetten. Je kunt toestemming vragen door te mailen naar: kids@clubactie.nl.
Bezoekers van www.kids.clubactie.nl mogen geen geld verdienen aan deze website. Je mag dus niet de informatie op de website kopiƫren en daar geld voor vragen.

Acties
Als je meedoet aan een actie op www.kids.clubactie.nl en ben je jonger dan 16 jaar, dan moet je altijd toestemming hebben van je ouders. Bij elke actie staat tot welke dag je eraan kunt meedoen, maar wij mogen de actie ook eerder stoppen als we daar een goede reden voor hebben. Meedoen aan acties op www.kids.clubactie.nl is altijd gratis.
De informatie die je invult bij een actie laten wij aan niemand zien. We gebruiken je naam en adres alleen om je prijs op te sturen als je wint. Om winnaars te bepalen, wordt er geloot onder alle kinderen die meedoen aan een actie. Na de actie krijgen de winnaars een e-mail en/of brief. Als er iets misgaat met de bezorging van je prijs kan je de Grote Clubactie daar niet de schuld van geven. De Grote Clubactie mag kinderen diskwalificeren als wij vinden dat ze zich niet houden aan de regels.

Jouw gegevens
De Grote Clubactie gebruikt een programma om te kijken wat jouw IP-adres is zodat we allerlei dingen te weten komen over jou als website-bezoeker. Als je deze site bezoekt, dan zet www.kids.clubactie.nl daarom een klein bestandje op je computer, een cookie. De informatie gebruiken we alleen om bezoekers te tellen. We gebruiken het niet om te weten wie jij bent.
Als je meedoet aan prijsvragen en acties op www.kids.clubactie.nl vragen we om je e-mailadres en woonadres. Dan kunnen we je direct benaderen als je een prijs wint! De Grote Clubactie houdt jouw gegevens altijd geheim en zal deze nooit op een website zetten of doorsturen aan anderen.
Jouw persoonlijke gegevens worden opgeslagen op beveiligde webservers die zich in een beveiligde computerruimte bevinden.

Regels veranderen
De Grote Clubactie mag de bovenstaande regels altijd veranderen. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de regels. Heb je vragen over de regels? Dan kun je mailen met Anouk via: kids@clubactie.nl